top of page

Elisabeth Raudales Photography

Expert in shooting boss babes

About me

Me
Hi boss babe! Nice to virtually meet you!

Ik ben Elisabeth Raudales, een latina furietje raised in Antwerpen! Ik ben wat ze noemen een creative soul, een fine art & business fotografe met liefde voor natuurlijk licht, spontane momenten en altijd in voor een toffe babbel met een goei taske thee.


Zelf woon ik al meer dan 7 jaar samen met mijn "high school sweetheart", now husband, 2 prachtige zoontjes én dochtertje, in een huisje te Hoboken. Ik ben, zo cliché maar echt waar, een levensgenieter & foodie en dus (semi) full time personal branding fotografe. 

Ik zeg semi, want naast het fotograferen van boss ladies like yourself, fotografeer ik ook alle belangrijke en intieme levensfases van de vrouw. 


Wanneer ik niet met fotografie bezig ben, zal je me waarschijnlijk terugvinden in de speeltuinen van Antwerpen met mijn kids, met mijn neus in een goed boek of in mijn Martial Arts Academie waar ik les geef aan volwassenen in traditionele Chinese krijgskunsten.

Verder maken gezellige brunchdates met mijn vriendinnen, diepgaande gesprekken en a walk in the park mij als introverte extravert ongelofelijk gelukkig.

Feeling the vibe?
Dan kan ik niet wachten om
 jullie power-women te ontmoeten!

Heb je nog vragen omtrent mijn werkwijze of prijzen? Neem dan zeker even mijn brochure door of stuur me gerust een mailtje naar noho.artes@gmail.com. Voel je dat je bij de juiste fotograaf bent terecht gekomen, aka me, dan kan je hier je shoot rechtstreeks in mijn agenda inplannen.


See ya!

Liefs, Eli
bottom of page