top of page
Breathe & Capture

Een coaching traject vanuit innerlijke rust, sterke verbinding & een onwankelbaar vertrouwen

Embrace your inner power en doe waar je hart sneller van gaat slaan!

In this hectic modern life word je continu blootgesteld aan ongelofelijk veel prikkels. Onbewust sluipen er patronen en denkwijzen in je systeem, waardoor je het gevoel krijgt dat je leven je overkomt. Je handelt op automatische piloot en je verliest jezelf...

 

Zit je hoofd vol met eindeloze to-do lijstjes en talloze creative ideas, maar worstel je om ze tot leven te brengen? Het zijn die blokkades die ervoor zorgen dat je achter de feiten zal blijven aanlopen, waardoor de gewenste groei uitblijft en je niet toekomt aan de dingen die je écht plezier doen en energy geven.

Je voelt je uitgeput van het constante harde werken en de tientallen balletjes in de lucht te houden. Je verlangt naar een manier van groeien die echt resoneert met wie jij bent. Je wilt je richten op activiteiten die je vervullen en energie geven. Het is het moment om een stap naar verandering te zetten. Een tijd om jezelf centraal te stellen en het leven te creëren waar je diep van binnen naar verlangt! 

DSC_7121.JPG
Tatiana
Aaike
Breathe & Capture

BREATHE | CONNECT | RESTORE | CREATE

Daarom dat ik het coaching programma 'Breathe & Capture' speciaal voor jou heb ontwikkeld. 

Een exclusief programma dat zes maanden een intensieve & persoonlijke begeleiding biedt. We vertrekken vanuit een diepgaande verbinding met jezelf, waardoor je beperkende overtuigingen en weerstanden kan leren doorbreken, zowel bewust als onbewust, en ontdekken wat werkelijk goed voor je is.

 

Dit traject staat in het teken van innerlijke rust, diepe verbinding, vertrouwen, transformatie en gezamenlijke groei met gelijkgestemden. Dit is het moment voor jouw persoonlijke groei, om je ware zelf te laten stralen en mensen aan te trekken die écht bij je passen.

Door middel van breath work, meditatie, self-love fotosessies & andere manieren gaan we op zoek naar antwoorden, zodat je in staat bent om vanuit verbinding met jezelf te ontdekken hoe je meer rust en ruimte in je leven en bedrijf creëert, hoe je door volledig jezelf te zijn je zichtbaarheid vergroot en vanuit vertrouwen gaat staan als het mooie maar vooral unieke & authentieke mens dat jij bent! Samen zullen we transformeren en groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

♡ 

Wat kan je verwachten?

REDISCOVER | OVERCOME | TRANSFORM

Als transformatiecoach begeleid ik jou bij diepgaande persoonlijke veranderingen en groei. Mijn doel is om jou te helpen bij het herontdekken van jezelf, er samen voor te zorgen dat je voor eens en altijd met die beperkende overtuigingen komaf maakt, en je je ware potentieel realiseert.  We doorlopen een proces van innerlijke transformatie, waarbij de focus ligt op bewustwording, zelfreflectie, en het aanleren van nieuwe gedragingen en de juiste mindset.

DSC_7121.JPG
Tatiana
Aaike
bottom of page