top of page

Verhalen fotograferen

Diverse fotoshoots

Studiofotografie

Fotografe van baby’s

DSC_2128.JPG

Mijn naam is Elisabeth Raudales en als fotografe uit Hoboken, in de provincie Antwerpen, leg ik graag schattige baby’s op beeld vast. Ik heb zelf kinderen en weet als geen ander dat foto’s kostbare herinneringen zijn die je moet koesteren. Wil je graag een fotoshoot doen met je pasgeboren baby? Laat het me snel weten, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik zorg er met plezier voor dat je over de mooiste foto’s van je kleintje beschikt, zodat je hier met veel plezier naar kunt teruggrijpen.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Als fotografe breng ik baby’s op een schattige manier in beeld

Zeg nu zelf, iedereen smelt toch weg bij een foto van een schattig baby’tje? Bij mij kun je terecht voor een fotoshoot van je pasgeboren baby. Als fotografe ken ik de leukste manieren om baby’s op een schattige manier in beeld te brengen. Spontaan en puur zonder iets te forceren en steeds je baby’tje op zijn of haar gemak te stellen. Ik voorzie je graag van een leuke fotoreportage van je kleintje waar je keer op keer met veel liefde naar terugkijkt. Bovendien zijn deze foto’s ook leuk om later aan je zoon of dochter te laten zien als die wat ouder is. Uiteraard zit je ook goed bij mij voor een fotoshoot met het gezin en je baby. Vraag mij indien gewenst om meer informatie over een fotoshoot van een pasgeboren baby. Ik vertel je graag hoe ik as fotografe te werk ga tijdens het fotograferen van baby’s.

Maak een afspraak voor een fotoshoot van je pasgeboren baby

Als ervaren fotografe heb ik heel wat jaren ervaring met het fotografen van baby’s. Ik weet dus als geen ander hoe ik jouw pasgeboren baby goed in beeld moet brengen tijdens een originele fotoshoot. Heb je specifieke vragen of wil je een fotoshoot vastleggen? Contacteer mij dan zo snel mogelijk door een e-mail te sturen naar noho.artes@gmail.com of door het contactformulier in te vullen. Kijk ook gerust eens naar mijn portfolio om een idee te krijgen van mijn stijl.

Neem contact op

Dankjewel voor je berichtje!

bottom of page