top of page

Verhalen fotograferen

Diverse fotoshoots

Studiofotografie

Fotoshoot voor het gezin met baby

DSC_2223.JPG

Wil je een fotoshoot boeken voor je kersverse gezin met baby? Dan klop je met een gerust hart aan bij Noho Artes, in de provincie Antwerpen. Ik ben een gepassioneerd fotografe en leg je baby graag op beeld vast tijdens een leuke fotoshoot met de ouders. De beelden die je dan ontvangt, stralen liefde en puurheid uit en je zult hier met plezier naar terugkijken. Lees snel verder en ontdek wat ik voor een nieuw gezin met baby kan betekenen tijdens een fotoshoot.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Fotoshoot gezin met baby

Foto’s zijn herinneringen en ik leg deze graag vast tijdens een originele fotoshoot. Als jullie gezin uitgebreid is met een nieuwe baby, is het altijd leuk om dit op beeld vast te laten leggen tijdens een fotoshoot. Als zwangerschapsfotografe met jarenlange ervaring weet ik als geen ander hoe ik jullie gezin mooi in beeld kan brengen. Reeds verschillende ouders met een nieuwe baby klopten bij mij aan voor een fotoshoot, met steeds adembenemende beelden als eindresultaat. Zijn jullie het volgende gezin dat voor mijn lens komt staan?

Leg als ouders een fotoshoot vast met jullie baby

Willen jullie als ouders een fotoshoot met de baby inplannen, zodat je over prachtige herinneringen beschikt? Wacht dan niet langer en maak leg snel een afspraak! Heb je specifieke vragen over hoe ik te werk ga? Neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier of stuur een e-mail naar noho.artes@gmail.com. Ik kan niet wachten om jullie gezin met lieve baby te ontvangen voor een gezellige fotoshoot! Neem gerust al eens een kijkje in mijn portfolio.

Neem contact op

Dankjewel voor je berichtje!

bottom of page