top of page

Elisabeth Raudales

Lifestyle & Wedding Photographer
Make-up & Hair Artist

Over mij

Elisabeth Raudales
Mijn naam is Elisabeth, ik ben een fine art, lifestyle fotografe met liefde voor natuurlijk licht, pure emoties en fijne details. Ieder van jullie heeft een uniek verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Als lifestyle fotografe hou ik van natuurlijke, romantische, tijdloze en pure beelden. Tijdens een shoot ga ik op zoek naar de spontane momenten, omdat ik vind dat dit de mooiste beelden oplevert.

Zelf woon ik al meer dan 6 jaar samen met mijn "high school sweetheart", now husband, 2 prachtige zoontjes én dochter, in een huisje te Antwerpen. Ik ben een ware levensgenieter en hou ontzettend veel van mijn werk als fotografe.

Ik vind het fantastisch om dagelijks bezig te zijn met mijn passie en zoveel mensen blij te maken met mijn werk. Persoonlijk hou ik van intieme momenten op prachtige locaties met veel natuurlijk licht, zodat mijn foto's het best tot hun recht komen. Tegenwoordig kan en mag alles en dit zorgt er voor dat ik vaak terecht kom in prachtige settings, met ongelofelijke stylingsmogelijkheden.

Naast lifestyle shoots en bruiloften fotografeer ik ook "powerful women". Vrouwen die de wereld stuk voor stuk beter maken! 

And to complete my services heb ik mij ontwikkeld tot een make-up artist die graag je haar en make-up verzorgt voor een so called styled shoot, maar uiteraard ook voor je huwelijk of je special occasion.


Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Liefs, Elisabeth
bottom of page