top of page

WHO IS ELISABETH RAUDALES?

Hi girl, so nice to virtually meet you!


Ik ben Elisabeth Raudales, een latina furietje raised in Antwerpen! Ik ben wat ze noemen een creative soul, een fine art & business fotografe met liefde voor natuurlijk licht, spontane momenten en altijd in voor een toffe babbel met een goei taske thee.


Zelf woon ik al meer dan 7 jaar samen met mijn "high school sweetheart", now husband, 2 prachtige zoontjes én dochtertje, in een huisje te Hoboken. Ik ben, zo cliché maar echt waar, een levensgenieter & foodie en dus full time fotograaf!Z-A-L-I-G vind ik het om dagelijks bezig te zijn met mijn toch wel uit de hand gelopen hobby'tje!

Efkes kort kadereren...

Het was mid Corona, de wereld lag op zijn kop, en velen zochten het in een andere richting, and I was one of them! Met een diploma Applied Linguistics, waar ik overigens nooit iets mee heb gedaan, werkte ik in loondienst en vooral, in de voor mij heel saaie, financiële wereld. No offence :)


Yeah, I know, ik heb het van alle kanten moeten aanhoren. "Je gaat die financiële stabiliteit toch niet omruilen voor een leven als "ondernemer" zeker? Zo'n onzekere & fluctuerende economie en in de fotografie dan nog?". Wel beste vriend! I did it anyway ;)

Eenmaal dat dat ondernemersbeestje onder uw huid kruipt, ik kan het u garanderen, dat laat u niet meer los!En nu anno 2024 ben ik a mompreneur, juggling it all! Tuurlijk is het met vallen en opstaan, en nee, ik zit niet op een roze wolk, het gaat niet allemaal vanzelf, haha I wish! Maar voelen dat ik er in de eerste plaats voor mijn drie aapjes kan zijn, whenever they need it, maakt dat ik er geen seconde spijt van heb en dit dus de juiste beslissing was voor mij en mijn gezin.


What else...

Wanneer ik niet met fotografie bezig ben, zal je me waarschijnlijk terugvinden in de speeltuinen van Antwerpen met mijn kids, aan de knutseltafel, op reis, met mijn neus in een goed boek of in mijn Martial Arts Academie waar ik les geef aan volwassenen in traditionele Chinese krijgskunsten. Ja! Ook dat nog :)!Verder maken gezellige brunchdates met mijn vriendinnen, diepgaande gesprekken en a walk in the park mij als introverte extravert ongelofelijk gelukkig. En is dit in een notendopje wie ik ben.


See ya!


Liefs, Eli
12 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page