top of page

Verhalen fotograferen

Diverse fotoshoots

Studiofotografie

Reportage van je zwangerschap

DSC_7483.JPG

Als je een reportage van je zwangerschap wilt laten maken, dan zit je goed bij Elisabeth Raudales uit Hoboken, in de provincie Antwerpen. Een zwangerschap: dat zijn negen maanden die je moet koesteren. Wil je later nog kunnen teruggrijpen naar deze emotionele en belangrijke periode in je leven? Dan maak ik graag een prachtige reportage van je zwangerschap. Want foto’s zijn blijvende herinneringen.

Benieuwd wat ik voor jou kan doen?

Een prachtige reportage van je zwangerschap

Wil je je bolle buikje op beeld laten vastleggen? Twijfel dan niet langer en maak meteen een afspraak bij mij voor een prachtige en pure reportage van je zwangerschap. Zo kun je, jaren na de geboorte van je kindje, nog nagenieten van je zwangere buik en de daarbij horende herinneringen door een fotoshoot vast te leggen met je kleine wondertje. Bij mij ben je steeds verzekerd van een originele fotoshoot die aangepast is aan jouw wensen en verlangens. Zo klop je bijvoorbeeld ook bij mij aan voor een empowerment fotoshoot voor vrouwen.

Laat je bolle buik op beeld vastleggen

Wil je mij als zwangerschapsfotograaf inschakelen voor het maken van een reportage van je zwangerschap? Wacht dan niet te lang en leg zo snel mogelijk een afspraak vast. Stuur hiervoor een e-mail naar noho.artes@gmail.com of vul het contactformulier in. Ik bekijk dan snel wanneer ik een gaatje heb en beantwoord graag al je vragen over een fotoshoot.

Neem contact op

Dankjewel voor je berichtje!

bottom of page