top of page

Elisabeth Raudales Photography

Expert in shooting Business

Investering branding shoot

Ben jij een echte bossbabe en run jij een tof bedrijf, alleen mis jij nog te gekke foto’s van jezelf en je company? Foto’s waarmee jij kan laten zien wie de power vrouw achter dit bedrijf is. Foto’s die jij kunt inzetten voor je website, social media en als promo-materiaal?

Laten we samen deze geweldige beelden voor jou creëren en echt aan story-telling doen. Na een brainstormsessie ga ik aan de slag met het concept en maak ik tijdens de shoot de perfecte beelden die bij jouw bedrijf passen. Zo kan jij de foto's gebruiken voor promotiedoeleinden en deze delen op je socials!

 

Voor de 'Let's get branding-shoot' gaan we op zoek naar de juiste locatie (kan plaatsvinden op een mooie buiten locatie, in jouw kantoor, of in mijn studio). Tijdens de shoot heb je de mogelijkheid om meerdere keren van outfit te wisselen (want hé, we gaan lekker veel content creëren voor jouw bedrijf!)

 

Ready to shine?!

Mariam
Let's get branding
Vanaf €475,-

Foto’s worden binnen twee weken geleverd in een persoonlijke online galerij, in hoge resolutie. Exclusief reiskosten voor een shoot op locatie: €0,35 per km vanaf Hoboken, Antwerpen.

bottom of page