top of page

Elisabeth Raudales Photography

Expert in shooting Elopement Weddings

Investering bruiloft

Elopement Wedding

Ik geloof in ware liefde, twee mensen die voor elkaar kiezen en besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen. And yes, I choose only eloping couples... De plekken die ik over de wereld leer kennen, zijn het pittoreske locaties, variërend van afgelegen bergtoppen en idyllische stranden tot schilderachtige stadspleinen & intieme tuinen, maakt dat ik voor dit type bruiloften kies.

 

Ik breng jullie liefdesverhaal tot leven met betoverende beelden tijdens jullie meest intieme momenten. Mijn passie voor het vastleggen van deze momenten resulteert in tijdloze herinneringen die jullie voor altijd zullen koesteren. Met oog voor detail en mijn artistieke aanpak, zorg ik ervoor dat jullie elopement wedding day een onvergetelijk avontuur wordt.

Dromen jullie van een intieme bruiloft vol liefde, een prachtige locatie en mooie styling? Willen jullie deze dag op een tijdloze, romantische en spontane manier op beeld? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en alles over jullie dag te horen!

Voor de verschillende collecties, prijzen download je hier je brochure.

Couple

Foto’s worden binnen acht à twaalf weken geleverd in een persoonlijke online galerij, in hoge resolutie en zonder logo. Exclusief reiskosten: €0,35 per km vanaf Hoboken, Antwerpen.

bottom of page