top of page

Elisabeth Raudales Photography

Expert in shooting women's life stages & Business
Elopement Wedding Photographer

Over mij

Me
Hi! Mijn naam is Elisabeth, ik ben een fine art, women's life stages en elopement wedding fotografe met liefde voor natuurlijk licht, pure emoties en fijne details. Ieder van jullie heeft een uniek verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Ik hou van natuurlijke, romantische, tijdloze & raw visuals. Tijdens een shoot ga ik op zoek naar de spontane momenten, omdat ik vind dat dit de mooiste beelden oplevert.

Zelf woon ik al meer dan 7 jaar samen met mijn "high school sweetheart", now husband, 2 prachtige zoontjes én dochtertje, in een huisje te Antwerpen. Ik ben een ware levensgenieter en hou ontzettend veel van mijn werk als fotografe.

Ik vind het fantastisch om dagelijks bezig te zijn met mijn passie en zoveel mensen blij te maken met mijn werk. Persoonlijk hou ik van intieme momenten op prachtige locaties of in mijn studio met veel natuurlijk licht, zodat mijn foto's het best tot hun recht komen. Tegenwoordig kan en mag alles en dit zorgt er voor dat ik vaak terecht kom in prachtige settings, met ongelofelijke stylingsmogelijkheden. 

In mijn fotografie business staat de vrouw centraal, ongeacht afkomst & size, elke vrouw is uniek en elke vrouw heeft haar eigen verhaal en complexiteit. Tijdens een self-love sessie belichaam ik zelfvertrouwen en zelfacceptatie, zelfexpressie en persoonlijke groei. En heel eerlijk? Niets overtreft het moment waarop mijn self-lover zichzelf écht accepteert hoe ze is en dit ook vanzelf uitstraalt. Vanaf dat moment komen de beelden ook helemaal tot hun recht...


Ik kan niet wachten om jullie power-women te ontmoeten!

Liefs, Elisabeth
bottom of page