top of page

Elisabeth Raudales

Lifestyle & Wedding Photographer
Make-up & Hair Artist

Branding shoot

Ben jij een echte bossbabe en run jij een tof bedrijf, alleen mis jij nog te gekke foto’s van jezelf en je bedrijf? Foto’s waarmee jij kan laten zien wie de power vrouw achter dit bedrijf is. Foto’s die jij kunt inzetten voor je website, social media en als promotie materiaal?

Laten we samen deze geweldige beelden voor jou creëren. Na een brainstormsessie ga ik aan de slag met het concept en maak ik de perfecte beelden die bij jouw bedrijf passen. Zo kan jij de beelden gebruiken voor promotiedoeleinden en deze delen op social media!

 

Voor deze shoot gaan we op zoek naar de juiste locatie (kan plaatsvinden op een mooie buiten locatie, in jouw kantoor, of in mijn studio). Tijdens deze shoot heb je de mogelijkheid om meerdere keren van outfit te wisselen (want hé, we gaan lekker veel content creëren voor jouw bedrijf!)

 

Ready to shine?!

Sumire
Time to get branding
€345,-
1 uur
35 high res. foto's
Stuur me gerust een berichtje voor meer info!

Foto’s worden binnen twee weken geleverd in een persoonlijke online galerij, in hoge resolutie en zonder logo. Exclusief reiskosten voor een shoot op locatie: €0,25 per km vanaf Hoboken, Antwerpen.

bottom of page